Nabeschouwing Trapani - Como (1-0) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 9 augustus 2015 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Trapani het zondag 9 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Como. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Como live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Como (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Como is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 94e minuut dacht Trapani op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Perticone. Helaas voor Trapani werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Como
1
0
LIVE Trapani - Como 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Como teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Trapani Gele kaart voor A. Barillà Trapani
39' Gele kaart Trapani Gele kaart voor M. Scozzarella Trapani
71' Wissel Como Wissel M. Cicconi voor M. Cortesi Como
75' Wissel Trapani Wissel N. Citro voor E. Torregrossa Trapani
77' Wissel Como Wissel C. Mutton voor L. Scapuzzi Como
86' Gele kaart Como Gele kaart voor D. Crispino Como
94' Doelpunt Trapani Doelpunt R. Perticone Trapani
90' Gele kaart Como Gele kaart voor D. Sala Como
90' Wissel Trapani Wissel D. Raffaello voor M. Ciaramitaro Trapani