Nabeschouwing Trapani - Este (2-1) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 5 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Trapani het zondag 5 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Este. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale (Erice) in Erice.

Via de Trapani - Este live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Este (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Este is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Este op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Filippi. Helaas voor Este werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut moest C. Aliberti van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Este verder met een speler minder. G. Madonia dacht na 76 minuten te scoren voor Trapani, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Trapani via E. Docente, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Este
2
1
LIVE Trapani - Este 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Este teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Trapani Gele kaart voor L. Pagliarulo Trapani
45' Eigen doelpunt Este Eigen doelpunt G. Filippi Este
53' Gele kaart Trapani Gele kaart voor F. Spinelli Trapani
60' Rode kaart Este Rode kaart voor C. Aliberti Este
60' Wissel Este Wissel M. South voor R. Baido Este
66' Wissel Trapani Wissel G. Tedesco voor F. Spinelli Trapani
66' Wissel Trapani Wissel L. Ficarotta voor M. Mancosu Trapani
71' Gele kaart Este Gele kaart voor G. Brotto Este
76' Doelpunt Trapani Doelpunt G. Madonia Trapani
79' Wissel Trapani Wissel M. Lo Monaco voor F. Lo Bue Trapani
90' Doelpunt Trapani Doelpunt E. Docente Trapani