Nabeschouwing Houtvenne - Berg en Dal (4-2) || Croky Cup

Zaterdag 27 juli 2019 - 18:00 uur

In de Croky Cup neemt Houtvenne het zaterdag 27 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Berg en Dal. De wedstrijd wordt gespeeld in KFC Houtvenne A Terrein in Houtvenne.

Via de Houtvenne - Berg en Dal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Houtvenne - Berg en Dal (4-2)

Het Croky Cup duel tussen Houtvenne en Berg en Dal is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Houtvenne.

Wedstrijdstatistieken Houtvenne - Berg en Dal
Goals
4
2
LIVE Houtvenne - Berg en Dal 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Houtvenne - Berg en Dal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Houtvenne - Berg en Dal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Houtvenne - Berg en Dal

Houtvenne en Berg en Dal spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Houtvenne en Berg en Dal elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Houtvenne 0
Winst Berg en Dal 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Houtvenne - Berg en Dal Opstelling Houtvenne Opstelling Berg en Dal Live Houtvenne - Berg en Dal Live Houtvenne - Berg en Dal kijken Houtvenne - Berg en Dal kijken Live Houtvenne - Berg en Dal stream Houtvenne - Berg en Dal Fox Sports Nabeschouwing Houtvenne - Berg en Dal Uitslag Houtvenne - Berg en Dal Statistieken Houtvenne - Berg en Dal Croky Cup 2019/2020 Houtvenne - Berg en Dal wedden Houtvenne - Berg en Dal gokken Houtvenne - Berg en Dal Unibet