Nabeschouwing AS Eupen - Albert Quévy-Mons (8-0) || Croky Cup 2011/2012

Zondag 28 augustus 2011 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt AS Eupen het zondag 28 augustus 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Albert Quévy-Mons.

Via de AS Eupen - Albert Quévy-Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Albert Quévy-Mons (8-0)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Albert Quévy-Mons is geëindigd in een 8-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ciani. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het AS Eupen dat via C. Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Santos dacht na 38 minuten te scoren voor AS Eupen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde AS Eupen via A. Ciani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist AS Eupen via M. Lallemand de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut scoorde E. Saglik namens AS Eupen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek C. Santos te scoren voor AS Eupen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 87e minuut leek M. Lallemand te scoren voor AS Eupen, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Albert Quévy-Mons
8
0
LIVE AS Eupen - Albert Quévy-Mons 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Albert Quévy-Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Albert Quévy-Mons Gele kaart voor B. Bourdon Albert Quévy-Mons
0' Gele kaart Albert Quévy-Mons Gele kaart voor R. Fantozzi Albert Quévy-Mons
0' Gele kaart Albert Quévy-Mons Gele kaart voor I. Gorbov Albert Quévy-Mons
10' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Ciani AS Eupen
25' Doelpunt AS Eupen Doelpunt C. Santos AS Eupen
38' Doelpunt AS Eupen Doelpunt C. Santos AS Eupen
48' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Ciani AS Eupen
51' Wissel AS Eupen Wissel V. Goffin voor F. Kocabas AS Eupen
56' Wissel Albert Quévy-Mons Wissel K. Dupont voor M. Crombin Albert Quévy-Mons
58' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Lallemand AS Eupen
60' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Saglik AS Eupen
60' Wissel AS Eupen Wissel H. Fidan voor I. Masmanidis AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel P. Stiller voor E. Saglik AS Eupen
65' Wissel Albert Quévy-Mons Wissel L. Hupez voor T. Berton Albert Quévy-Mons
74' Wissel Albert Quévy-Mons Wissel J. Novakowski voor C. Lhoir Albert Quévy-Mons
82' Doelpunt AS Eupen Doelpunt C. Santos AS Eupen
87' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Lallemand AS Eupen