Nabeschouwing Beerschot - Eendracht Aalst (3-0) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Beerschot het woensdag 27 oktober 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Eendracht Aalst. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Olympisch Stadion.

Via de Beerschot - Eendracht Aalst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Eendracht Aalst (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Beerschot en Eendracht Aalst is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Beerschot. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Beerschot op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Goor. Helaas voor Beerschot werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Beerschot dat via O. De Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Haroun dacht na 61 minuten te scoren voor Beerschot, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut werd B. Cousin van Eendracht Aalst met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Eendracht Aalst het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Eendracht Aalst
3
0
LIVE Beerschot - Eendracht Aalst 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Eendracht Aalst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Beerschot Doelpunt B. Goor Beerschot
14' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor O. De Castro Eendracht Aalst
15' Wissel Beerschot Wissel T. Mikulic voor V. Wanyama Beerschot
32' Eigen doelpunt Beerschot Eigen doelpunt O. De Castro Beerschot
54' Wissel Eendracht Aalst Wissel E. Denys voor D. Gallucci Eendracht Aalst
61' Doelpunt Beerschot Doelpunt F. Haroun Beerschot
62' Wissel Beerschot Wissel M. Rits voor A. Custovic Beerschot
65' Wissel Eendracht Aalst Wissel B. Moreels voor P. Delclef Eendracht Aalst
70' Wissel Eendracht Aalst Wissel J. Yombo voor W. Moreels Eendracht Aalst
82' Wissel Beerschot Wissel S. MacDonald voor D. Cruz Beerschot
89' Rode kaart Eendracht Aalst Rode kaart voor B. Cousin Eendracht Aalst