Nabeschouwing Cappellen - Turnhout (0-2) || Croky Cup 2010/2011

Zondag 22 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Cappellen het zondag 22 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Turnhout. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Jos van Wellen in Kapellen.

Via de Cappellen - Turnhout live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cappellen - Turnhout (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Cappellen en Turnhout is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Turnhout. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Turnhout op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Alves da Silva Neto. Helaas voor Turnhout werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Turnhout dat via H. Noyen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cappellen - Turnhout
LIVE Cappellen - Turnhout 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cappellen - Turnhout teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor H. Rizki Cappellen
0' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor W. Geuens Cappellen
0' Gele kaart Turnhout Gele kaart voor T. Wils Turnhout
0' Gele kaart Turnhout Gele kaart voor M. Renson Turnhout
28' Penalty Turnhout Penalty A. Alves da Silva Neto Turnhout
49' Wissel Turnhout Wissel H. Noyen voor S. Delanoy Turnhout
53' Wissel Cappellen Wissel B. De Corte voor M. Van Hoydonck Cappellen
57' Doelpunt Turnhout Doelpunt H. Noyen Turnhout
60' Wissel Cappellen Wissel K. Debelder voor Michel Nkuman Cappellen
65' Wissel Cappellen Wissel J. Verboven voor S. Vanderheyden Cappellen
70' Wissel Turnhout Wissel S. De Swert voor A. Ven Turnhout
74' Wissel Turnhout Wissel K. De Schutter voor R. Mauro Turnhout