Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (3-1) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Cercle Brugge het woensdag 10 november 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren.

Via de Cercle Brugge - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Cornelis. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Cercle Brugge dat via Reynaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Cornelis dacht na 64 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Waasland-Beveren via H. Gommans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Waasland-Beveren
3
1
LIVE Cercle Brugge - Waasland-Beveren 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt H. Cornelis Cercle Brugge
28' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor S. Serebrennikov Cercle Brugge
36' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Foley Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Van Eeno voor S. Serebrennikov Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel K. DHaene voor D. Foley Cercle Brugge
50' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Reynaldo Cercle Brugge
63' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor K. Lardenoit Waasland-Beveren
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel H. Gommans voor E. Neve Waasland-Beveren
64' Penalty Cercle Brugge Penalty H. Cornelis Cercle Brugge
71' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Van Roose voor Renato Neto Cercle Brugge
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel P. Vervaet voor R. Bourabia Waasland-Beveren
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Van Minnebruggen voor F. Penga-Ilenga Waasland-Beveren
90' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt H. Gommans Waasland-Beveren