Nabeschouwing Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport (1-1) (3-1 na strafschoppen) || Croky Cup 2011/2012

Zondag 31 juli 2011 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2011/2012 neemt Gent-Zeehaven het zondag 31 juli 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zwevegem Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in PGB-Stadion in Oostakker.

Via de Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport (1-1) (3-1 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Gent-Zeehaven en Zwevegem Sport is geëindigd in een overwinning voor Gent-Zeehaven. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gent-Zeehaven het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport
Goals
1
1
LIVE Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport
Opstellingen Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport

Gent-Zeehaven en Zwevegem Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Gent-Zeehaven en Zwevegem Sport elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Gent-Zeehaven 0
Winst Zwevegem Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Opstelling Gent-Zeehaven Opstelling Zwevegem Sport Live Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Live Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport kijken Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport kijken Live Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport stream Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Fox Sports Nabeschouwing Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Uitslag Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Statistieken Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Croky Cup 2011/2012 Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport wedden Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport gokken Gent-Zeehaven - Zwevegem Sport Unibet