Nabeschouwing La Louvière Centre - Sparta Petegem (1-0) || Croky Cup 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt La Louvière Centre het zaterdag 21 augustus 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Petegem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Dienne in Haine-Saint-Pierre.

Via de La Louvière Centre - Sparta Petegem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Louvière Centre - Sparta Petegem (1-0)

Het Croky Cup duel tussen La Louvière Centre en Sparta Petegem is geëindigd in een 1-0 overwinning voor La Louvière Centre. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht La Louvière Centre op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gomes Monteiro. Helaas voor La Louvière Centre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken La Louvière Centre - Sparta Petegem
1
0
LIVE La Louvière Centre - Sparta Petegem 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Louvière Centre - Sparta Petegem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor M. Le Part La Louvière Centre
0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor K. Lespagne La Louvière Centre
0' Gele kaart Sparta Petegem Gele kaart voor K. Bollé Sparta Petegem
4' Wissel Sparta Petegem Wissel A. Seghers voor J. Benoot Sparta Petegem
24' Wissel Sparta Petegem Wissel T. Verougstraete voor J. Snauwaert Sparta Petegem
33' Wissel Sparta Petegem Wissel P. Van De Velde voor D. Joye Sparta Petegem
61' Wissel La Louvière Centre Wissel M. Gomes Monteiro voor K. Lespagne La Louvière Centre
65' Doelpunt La Louvière Centre Doelpunt M. Gomes Monteiro La Louvière Centre
71' Wissel La Louvière Centre Wissel R. Menten voor M. Le Part La Louvière Centre
88' Wissel La Louvière Centre Wissel L. Bombele voor A. El Khanchaf La Louvière Centre