Nabeschouwing Lokeren - AS Eupen (3-0) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Lokeren het woensdag 21 september 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen.

Via de Lokeren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - AS Eupen (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Lokeren en AS Eupen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van B. De Ceulaer. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Lokeren dat via N. De Pauw dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Harbaoui dacht na 83 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - AS Eupen
3
0
LIVE Lokeren - AS Eupen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
0' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor F. Kocabas AS Eupen
0' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. Kis AS Eupen
21' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. De Ceulaer Lokeren
46' Wissel AS Eupen Wissel M. Popovic voor A. Ciani AS Eupen
46' Wissel AS Eupen Wissel C. Santos voor M. Lallemand AS Eupen
60' Wissel Lokeren Wissel L. De Bock voor G. Fevang Lokeren
60' Wissel Lokeren Wissel N. De Pauw voor A. Patosi Lokeren
64' Doelpunt Lokeren Doelpunt N. De Pauw Lokeren
74' Wissel AS Eupen Wissel Kaka voor F. Kocabas AS Eupen
76' Wissel Lokeren Wissel A. Finnbogason voor B. Mokulu Tembe Lokeren
83' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren