Nabeschouwing Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl. (3-0) || Croky Cup 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Lommel United het zaterdag 21 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Charleroi-Couillet-Fl.. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl. live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl. (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Lommel United en Charleroi-Couillet-Fl. is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Lommel United op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Oost. Helaas voor Lommel United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Lommel United dat via J. Ketting dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Ketting dacht na 87 minuten te scoren voor Lommel United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl.
3
0
LIVE Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl. 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl. teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Charleroi-Couillet-Fl. Gele kaart voor M. Afflisio Charleroi-Couillet-Fl.
0' Gele kaart Charleroi-Couillet-Fl. Gele kaart voor R. De Coster Charleroi-Couillet-Fl.
0' Gele kaart Charleroi-Couillet-Fl. Gele kaart voor J. Niati Fika Charleroi-Couillet-Fl.
12' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Oost Lommel United
36' Wissel Charleroi-Couillet-Fl. Wissel R. Severino voor M. Afflisio Charleroi-Couillet-Fl.
54' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Ketting Lommel United
61' Wissel Charleroi-Couillet-Fl. Wissel A. Salles voor L. Wuillot Charleroi-Couillet-Fl.
72' Wissel Lommel United Wissel T. Azevedo voor D. Brouwers Lommel United
72' Wissel Charleroi-Couillet-Fl. Wissel J. DAlessandro voor A. Mucci Charleroi-Couillet-Fl.
75' Wissel Lommel United Wissel P. Thijs voor S. Stassin Lommel United
83' Wissel Lommel United Wissel K. Debauve voor S. Vanaken Lommel United
87' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Ketting Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl.
Opstellingen Lommel United - Charleroi-Couillet-Fl.