Nabeschouwing Mechelen - Racing Waregem (7-0) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 20:30 uur



In de Croky Cup 2010/2011 neemt Mechelen het woensdag 27 oktober 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Racing Waregem.

Via de Mechelen - Racing Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Racing Waregem (7-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Racing Waregem is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Destorme. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Mechelen dat via J. Mununga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Gorius dacht na 44 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Mechelen via B. Vidarsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Mechelen via C. Benteke de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde J. Gorius namens Mechelen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek K. Van Hoevelen te scoren voor Mechelen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Racing Waregem
Goals
7
0
LIVE Mechelen - Racing Waregem 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Racing Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Chen Xavier Mechelen
13' Gele kaart Racing Waregem Gele kaart voor S. Damman Racing Waregem
31' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Destorme Mechelen
35' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Mununga Mechelen
44' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel B. Vidarsson voor Chen Xavier Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel A. Van Loo voor K. Geudens Mechelen
52' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Vidarsson Mechelen
66' Wissel Racing Waregem Wissel E. Donkor voor S. Damman Racing Waregem
71' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor D. Destorme Mechelen
84' Doelpunt Mechelen Doelpunt C. Benteke Mechelen
84' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius Mechelen
84' Wissel Racing Waregem Wissel M. Rigaux voor P. Vangheluwe Racing Waregem
90' Doelpunt Mechelen Doelpunt K. Van Hoevelen Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Racing Waregem
Opstellingen Mechelen - Racing Waregem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - Racing Waregem

Mechelen en Racing Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Racing Waregem elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Racing Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Mechelen - Racing Waregem Opstelling Mechelen Opstelling Racing Waregem Live Mechelen - Racing Waregem Live Mechelen - Racing Waregem kijken Mechelen - Racing Waregem kijken Live Mechelen - Racing Waregem stream Mechelen - Racing Waregem Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Racing Waregem Uitslag Mechelen - Racing Waregem Statistieken Mechelen - Racing Waregem Croky Cup 2010/2011 Mechelen - Racing Waregem wedden Mechelen - Racing Waregem gokken Mechelen - Racing Waregem Unibet