Nabeschouwing Standard Luik - Hoogstraten (8-2) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Standard Luik het woensdag 21 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hoogstraten.

Via de Standard Luik - Hoogstraten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Hoogstraten (8-2)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Hoogstraten is geëindigd in een 8-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 5-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Hoogstraten op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mathyssen. Helaas voor Hoogstraten werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Standard Liège dat via M. Tchité dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Fockaert dacht na 25 minuten te scoren voor Hoogstraten, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 28e minuut scoorde Standard Liège via M. Tchité, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 31 minuten spelen wist Standard Liège via J. Van Damme de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 37e minuut scoorde M. Tchité namens Standard Liège. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 44e minuut leek A. Nong te scoren voor Standard Liège, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 67e minuut leek Y. Buyens te scoren voor Standard Liège, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 68e minuut leek L. Seijas te scoren voor Standard Liège, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Hoogstraten
8
2
LIVE Standard Luik - Hoogstraten 8-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Hoogstraten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. González Standard Liège
0' Gele kaart Hoogstraten Gele kaart voor M. Verheyen Hoogstraten
21' Doelpunt Hoogstraten Doelpunt D. Mathyssen Hoogstraten
23' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Tchité Standard Liège
25' Doelpunt Hoogstraten Doelpunt J. Fockaert Hoogstraten
28' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Tchité Standard Liège
31' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Van Damme Standard Liège
37' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Tchité Standard Liège
44' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Nong Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel L. Seijas voor J. Van Damme Standard Liège
46' Wissel Hoogstraten Wissel M. Lanslots voor N. Van Der Linden Hoogstraten
54' Wissel Hoogstraten Wissel B. Swaegers voor R. Van der Linden Hoogstraten
58' Wissel Standard Liège Wissel D. Opare voor S. Pocognoli Standard Liège
60' Wissel Hoogstraten Wissel K. Didi voor R. Tilburgs Hoogstraten
64' Wissel Standard Liège Wissel Y. Buyens voor K. Belhocine Standard Liège
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens Standard Liège
68' Doelpunt Standard Liège Doelpunt L. Seijas Standard Liège
71' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Nong Standard Liège