Nabeschouwing Tournai - OH Leuven (2-2) || Croky Cup 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Tournai het zaterdag 21 augustus 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Tournai - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tournai - OH Leuven (2-2)

Het Croky Cup duel tussen Tournai en OH Leuven is geëindigd in een 2-2 overwinning voor Tournai. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Nys. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Tournai dat via M. Seoudi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Hovine dacht na 105 minuten te scoren voor Tournai, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 112e minuut scoorde OH Leuven via B. Ruytinx, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tournai - OH Leuven
2
2
LIVE Tournai - OH Leuven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tournai - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Tournai Gele kaart voor P. Barul Tournai
0' Gele kaart Tournai Gele kaart voor M. Abdelnour Tournai
0' Gele kaart Tournai Gele kaart voor S. Dorizon Tournai
0' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Van Goethem OH Leuven
0' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Remacle OH Leuven
0' Gele kaart Tournai Gele kaart voor F. Bendaoud Tournai
6' Doelpunt OH Leuven Doelpunt P. Nys OH Leuven
22' Doelpunt Tournai Doelpunt M. Seoudi Tournai
23' Wissel Tournai Wissel A. Greco voor A. Motte Tournai
34' Wissel Tournai Wissel F. Bendaoud voor M. Abdelnour Tournai
46' Wissel OH Leuven Wissel N. Hayen voor K. Van Goethem OH Leuven
62' Wissel OH Leuven Wissel K. Weuts voor G. Ferreira-Lino OH Leuven
80' Wissel OH Leuven Wissel P. Beckers voor M. Annys OH Leuven
105' Doelpunt Tournai Doelpunt T. Hovine Tournai
112' Doelpunt OH Leuven Doelpunt B. Ruytinx OH Leuven