Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Heist (4-0) || Croky Cup 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 11 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Heist. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Heist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Heist (4-0)

Het Croky Cup duel tussen Union Saint-Gilloise en Heist is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 4-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Sigurðarson, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Undav op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Union Saint-Gilloise vervolgens op 3-0. Het was D. Vanzeir die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Union Saint-Gilloise in de 90e minuut, nadat L. Lapoussin de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Heist 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Heist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Undav voor C. Nielsen Union Saint-Gilloise
21' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt A. Sigurðarson Union Saint-Gilloise 1-0
37' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van der Heyden Union Saint-Gilloise
52' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Bager Union Saint-Gilloise
53' Gele kaart Heist Gele kaart voor B. Webers Heist
61' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Labeau Union Saint-Gilloise
67' Wissel Heist Wissel R. Benhamou voor T. Jutten Heist
72' Wissel Heist Wissel P. Janssens voor A. Lemti Heist
82' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 2-0
84' Penalty Union Saint-Gilloise Penalty D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 3-0
84' Gele kaart Heist Gele kaart voor T. Englebert Heist
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
88' Gele kaart Heist Gele kaart voor J. Absisan Heist
90' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt L. Lapoussin Union Saint-Gilloise 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Heist
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Heist
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Heist zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.