Nabeschouwing Vise - Excelsior Virton (0-3) || Croky Cup 2010/2011

Zondag 22 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Vise het zondag 22 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Cité de l'Oie in Visé.

Via de Vise - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vise - Excelsior Virton (0-3)

Het Croky Cup duel tussen Vise en Excelsior Virton is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Excelsior Virton op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Meunier. Helaas voor Excelsior Virton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut moest Y. Vervalle van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vise verder met een speler minder. G. Molnar dacht na 73 minuten te scoren voor Excelsior Virton, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Excelsior Virton via J. Fostier, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vise - Excelsior Virton
LIVE Vise - Excelsior Virton 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vise - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Vise Gele kaart voor D. Rico Garcia Vise
0' Gele kaart Vise Gele kaart voor S. Dessart Vise
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Dupuis Excelsior Virton
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Fostier Excelsior Virton
0' Gele kaart Vise Gele kaart voor V. Verhoeven Vise
17' Wissel Vise Wissel C. Ciza voor A. Caramazza Vise
46' Wissel Vise Wissel V. Verhoeven voor J. Legros Vise
51' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt T. Meunier Excelsior Virton
60' Rode kaart Vise Rode kaart voor Y. Vervalle Vise
73' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt G. Molnar Excelsior Virton
74' Wissel Vise Wissel M. Ceylan voor R. Lecomte Vise
74' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Gnohéré voor G. Molnar Excelsior Virton
81' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Grévisse voor G. Rabotteur Excelsior Virton
82' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt J. Fostier Excelsior Virton
84' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Jacob voor J. Fostier Excelsior Virton