Nabeschouwing Waasland-Beveren - VW Hamme (4-2) || Croky Cup 2011/2012

Zondag 28 augustus 2011 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Waasland-Beveren het zondag 28 augustus 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen VW Hamme.

Via de Waasland-Beveren - VW Hamme live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - VW Hamme (4-2)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en VW Hamme is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Waasland-Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Seoudi. Helaas voor Waasland-Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Waasland-Beveren dat via H. Onana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Scarpino dacht na 47 minuten te scoren voor VW Hamme, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Waasland-Beveren via J. Van Damme, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Waasland-Beveren via H. Onana de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde N. De Lange namens VW Hamme. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - VW Hamme
4
2
LIVE Waasland-Beveren - VW Hamme 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - VW Hamme teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Seoudi Waasland-Beveren
0' Gele kaart VW Hamme Gele kaart voor T. Quintelier VW Hamme
0' Gele kaart VW Hamme Gele kaart voor S. Van Eyck VW Hamme
6' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Seoudi Waasland-Beveren
42' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt H. Onana Waasland-Beveren
47' Penalty VW Hamme Penalty F. Scarpino VW Hamme
57' Wissel VW Hamme Wissel N. De Lange voor J. De Wilde VW Hamme
57' Wissel VW Hamme Wissel T. Quintelier voor S. De Wilde VW Hamme
58' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Alves da Silva Neto voor M. Seoudi Waasland-Beveren
60' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Van Damme Waasland-Beveren
64' Wissel VW Hamme Wissel S. Van Eyck voor T. Laleman VW Hamme
69' Penalty Waasland-Beveren Penalty H. Onana Waasland-Beveren
73' Doelpunt VW Hamme Doelpunt N. De Lange VW Hamme
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel E. Sarki voor H. Onana Waasland-Beveren
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Doumbia voor J. Masureel Waasland-Beveren