Nabeschouwing White Star Bruxelles - Lokeren (1-0) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt White Star Bruxelles het woensdag 10 november 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Communal Fallon in Brussels.

Via de White Star Bruxelles - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing White Star Bruxelles - Lokeren (1-0)

Het Croky Cup duel tussen White Star Bruxelles en Lokeren is geëindigd in een 1-0 overwinning voor White Star Bruxelles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 41e minuut dacht White Star Bruxelles op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Dessaer. Helaas voor White Star Bruxelles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken White Star Bruxelles - Lokeren
1
0
LIVE White Star Bruxelles - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd White Star Bruxelles - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart White Star Bruxelles Gele kaart voor L. Camara White Star Bruxelles
0' Gele kaart White Star Bruxelles Gele kaart voor D. Miceli White Star Bruxelles
0' Gele kaart White Star Bruxelles Gele kaart voor S. Hercor White Star Bruxelles
0' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor B. De Ceulaer Lokeren
0' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Perbet Lokeren
41' Doelpunt White Star Bruxelles Doelpunt D. Dessaer White Star Bruxelles
46' Wissel Lokeren Wissel G. Fevang voor N. De Pauw Lokeren
46' Wissel Lokeren Wissel J. Perbet voor K. Overmeire Lokeren
66' Wissel White Star Bruxelles Wissel P. Amoah voor J. Guerenne White Star Bruxelles
72' Wissel Lokeren Wissel L. De Bock voor T. Tshinyama Lokeren
75' Wissel White Star Bruxelles Wissel S. Thiaw voor V. Vandiepenbeeck White Star Bruxelles
86' Wissel White Star Bruxelles Wissel S. Macé voor S. Dufoor White Star Bruxelles