Nabeschouwing Zulte-Waregem - Ronse (6-0) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Zulte-Waregem het woensdag 21 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ronse.

Via de Zulte-Waregem - Ronse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Ronse (6-0)

Het Croky Cup duel tussen Zulte-Waregem en Ronse is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rossini. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Zulte-Waregem dat via G. Rossini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut moest Ronse verder met een man minder nadat A. Frutos een rode kaart had gekregen. Het lukte Zulte-Waregem in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 76e minuut scoorde Zulte-Waregem via M. Habibou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 84e minuut werd R. Maréval van Zulte-Waregem met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zulte-Waregem met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 84e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. K. Demonceaux van Ronse was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 89e minuut leek A. Trajkovski te scoren voor Zulte-Waregem, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 91e minuut leek M. Habibou te scoren voor Zulte-Waregem, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek J. Serwy te scoren voor Zulte-Waregem, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Ronse
6
0
LIVE Zulte-Waregem - Ronse 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Ronse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Hamalainen Zulte-Waregem
0' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Delaplace Zulte-Waregem
0' Gele kaart Ronse Gele kaart voor J. Cremers Ronse
33' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Rossini Zulte-Waregem
56' Wissel Ronse Wissel S. Berton voor G. Pottie Ronse
61' Wissel Ronse Wissel J. Etonde-Ebelle voor T. Vivé Ronse
64' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Rossini Zulte-Waregem
64' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Habibou voor T. Chevalier Zulte-Waregem
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Trajkovski voor L. Milunovic Zulte-Waregem
70' Rode kaart Ronse Rode kaart voor A. Frutos Ronse
72' Wissel Ronse Wissel C. Arena voor E. Delcampe Ronse
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Maâzou voor G. Rossini Zulte-Waregem
76' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou Zulte-Waregem
84' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor R. Maréval Zulte-Waregem
84' Rode kaart Ronse Rode kaart voor K. Demonceaux Ronse
89' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Trajkovski Zulte-Waregem
91' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou Zulte-Waregem
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Serwy Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Ronse
Opstellingen Zulte-Waregem - Ronse

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Ronse

Zulte-Waregem en Ronse spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Ronse in de Croky Cup vond plaats op 28 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ronse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.