Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (3-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 20:30 uur



In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lommel United het vrijdag 6 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Tshimanga in de 19e minuut, waardoor OH Leuven met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Lommel United via J. Hendrickx op 1-0 kwam te staan. Na de openingsgoal kwam OH Leuven in de 35e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Y. Aguemon.

J. Hendrickx zette Lommel United even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Jordy Vermeire toegekende penalty wist te benutten. Na 64 minuten werd de voorsprong voor Lommel United vergroot nadat A. Sanyang de 3-1 wist te scoren. OH Leuven verkleinde in de 77e minuut de achterstand doordat M. Maertens de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jordy Vermeire en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Lommel United.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - OH Leuven
Goals
3
2
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
87
95
Gevaarlijke aanvallen
62
70
Corners
5
7
LIVE Lommel United - OH Leuven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor D. Tshimanga OH Leuven
21' Penalty Lommel United Penalty J. Hendrickx Lommel United 1-0
35' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Y. Aguemon OH Leuven 1-1
41' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor P. Ngawa OH Leuven
44' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Y. Aguemon OH Leuven
44' Penalty Lommel United Penalty J. Hendrickx Lommel United 2-1
52' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Sanyang Lommel United
64' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Sanyang Lommel United 3-1
65' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
72' Wissel OH Leuven Wissel O. Myny voor K. Sowah OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel Y. Mbombo voor F. Duplus OH Leuven
74' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor A. Sanyang Lommel United
76' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Aabbou Lommel United
77' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 3-2
82' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Thordarson Lommel United
82' Wissel OH Leuven Wissel J. Perbet voor Y. Aguemon OH Leuven
91' Wissel Lommel United Wissel S. Bitsindou voor M. Krizan Lommel United
94' Wissel Lommel United Wissel T. Cauwenberg voor K. Thordarson Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - OH Leuven
Opstellingen Lommel United - OH Leuven
De opstellingen van Lommel United en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Lommel United
# Speler Pos.
32 Jesse Bertrams K
3 Timo Cauwenberg V
4 Ben Santermans V
20 Scott Bitsindou M
11 Laurens Vermijl M
28 Jamal Aabbou A
70 Anass Zaroury A
Voorbeschouwing Lommel United - OH Leuven

Lommel United en OH Leuven treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en OH Leuven in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 12 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Lommel United. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 10
Winst OH Leuven 12
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 6e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - OH Leuven Opstelling Lommel United Opstelling OH Leuven Live Lommel United - OH Leuven Live Lommel United - OH Leuven kijken Lommel United - OH Leuven kijken Live Lommel United - OH Leuven stream Lommel United - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven Uitslag Lommel United - OH Leuven Statistieken Lommel United - OH Leuven Eerste Divisie B 2019/2020 Lommel United - OH Leuven wedden Lommel United - OH Leuven gokken Lommel United - OH Leuven Unibet