Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (0-3) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Lommel United het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Excelsior Virton (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Excelsior Virton is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door E. Jordanov, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. Excelsior Virton vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Soumare op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was van Excelsior Virton die de 0-3 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Excelsior Virton dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Excelsior Virton 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor C. Couturier Excelsior Virton
45' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt E. Jordanov Excelsior Virton 0-1
58' Wissel Lommel United Wissel S. Abdoulie voor A. Cerigioni Lommel United
68' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt M. Soumare Excelsior Virton 0-2
72' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Turpel voor S. Hadji Excelsior Virton
74' Wissel Lommel United Wissel A. Zaroury voor B. Vachiberadze Lommel United
82' Wissel Lommel United Wissel A. Zaroury voor R. Ippel Lommel United
87' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Excelsior Virton 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Excelsior Virton
Opstellingen Lommel United - Excelsior Virton
De opstellingen van Lommel United en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.