Nabeschouwing OH Leuven - Excelsior Virton (0-2) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt OH Leuven het zaterdag 21 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Excelsior Virton (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Joachim, waarmee Excelsior Virton met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Excelsior Virton opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het D. Turpel die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Excelsior Virton.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton.

LIVE OH Leuven - Excelsior Virton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Duplus OH Leuven
38' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor P. Ngawa OH Leuven
57' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Francois voor M. Lazaar Excelsior Virton
59' Wissel OH Leuven Wissel Y. Mbombo voor X. Mercier OH Leuven
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Malget Excelsior Virton
66' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Joachim Excelsior Virton 0-1
66' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Turpel voor A. Joachim Excelsior Virton
73' Wissel OH Leuven Wissel J. Perbet voor P. Ngawa OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel O. Myny voor K. Sowah OH Leuven
84' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Perbet OH Leuven
86' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Lauriente voor C. Couturier Excelsior Virton
95' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt D. Turpel Excelsior Virton 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Excelsior Virton
Opstellingen OH Leuven - Excelsior Virton
De opstellingen van OH Leuven en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing OH Leuven - Excelsior Virton

OH Leuven en Excelsior Virton treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 5
Winst Excelsior Virton 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 5e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 6e plaats.