Nabeschouwing Jong AZ - Almere City (3-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 2 maart 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong AZ het maandag 2 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Almere City (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en Almere City is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door T. Verheydt, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Druijf, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette T. Oosting zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong AZ de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Jong AZ vergroot nadat Z. Aboukhlal de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Jong AZ.

LIVE Jong AZ - Almere City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Almere City Gele kaart voor A. Absalem Almere City
35' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Jacobs Jong AZ
41' Doelpunt Almere City Doelpunt T. Verheydt met assist van M. Kaandorp Almere City 0-1
46' Wissel Jong AZ Wissel F. Correia voor H. Evjen Jong AZ
46' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor A. Gudmundsson Jong AZ
66' Wissel Jong AZ Wissel J. Bakker voor M. Gullit Jong AZ
72' Wissel Almere City Wissel N. Vossebelt voor Y. Loen Almere City
77' Wissel Almere City Wissel N. Venema voor T. Verheydt Almere City
78' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf met assist van Y. Sugawara Jong AZ 1-1
82' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Oosting met assist van F. Correia Jong AZ 2-1
83' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Z. Aboukhlal Jong AZ
84' Wissel Almere City Wissel I. Alhaft voor A. Ahannach Almere City
92' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Savastano Jong AZ
94' Doelpunt Jong AZ Doelpunt Z. Aboukhlal Jong AZ 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Almere City
Opstellingen Jong AZ - Almere City
De opstellingen van Jong AZ en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.