Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Utrecht (3-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Den Bosch het vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Utrecht (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Jong Utrecht is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door H. Acheffay, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Verbeek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette J. Arweiler zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Marques de 2-2 maakte voor FC Den Bosch. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Den Bosch dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Rodrigues de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van FC Den Bosch.

LIVE FC Den Bosch - Jong Utrecht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay Jong Utrecht 0-1
32' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Brouwers voor M. Deijl FC Den Bosch
33' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt D. Verbeek met assist van R. Rodrigues FC Den Bosch 1-1
40' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Arweiler met assist van J. Lonwijk Jong Utrecht 1-2
49' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt P. Marques met assist van R. Rodrigues FC Den Bosch 2-2
56' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
65' Wissel Jong Utrecht Wissel G. De La Vega voor J. Lonwijk Jong Utrecht
70' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Laukart voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
77' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor J. Arweiler Jong Utrecht
77' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor H. Acheffay Jong Utrecht
80' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Rodrigues FC Den Bosch 3-2
82' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Winden voor A. Dkidak FC Den Bosch
92' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Son FC Den Bosch
92' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor O. Velanas Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong Utrecht
Opstellingen FC Den Bosch - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Jong Utrecht

FC Den Bosch en Jong Utrecht treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 16 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Den Bosch als Jong Utrecht wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 2
Winst Jong Utrecht 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 11e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 12e plaats.