Nabeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 13 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen FC Volendam en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. de Abreu, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Volendam kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Johnson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 71e minuut kreeg B. Ormonde-Ottewill van FC Dordrecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Dordrecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - FC Dordrecht
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
187
97
Gevaarlijke aanvallen
170
66
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE FC Volendam - FC Dordrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt F. de Abreu FC Dordrecht 0-1
28' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Johnson met assist van J. Vlak FC Volendam 1-1
46' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor N. Fadiga FC Volendam
48' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Ormonde-Ottewill FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Achahbar voor Q. Hogesteger FC Dordrecht
64' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor Z. El Azzouzi FC Volendam
68' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Achahbar FC Dordrecht
71' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor B. Ormonde-Ottewill FC Dordrecht
74' Wissel FC Volendam Wissel F. Antonucci voor Plat FC Volendam
74' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Gronsveld voor J. Wehrmann FC Dordrecht
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Green FC Dordrecht
92' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor P. Marques FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Dordrecht
Opstellingen FC Volendam - FC Dordrecht
De opstellingen van FC Volendam en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Nordin Bakker K
3 Marco Tol V
5 Gijs Smal V
4 Mike Eerdhuijzen V
10 Kevin Visser M
6 Alex Plat M
8 Jari Vlak M
11 Darius Johnson M
9 Zakaria El Azzouzi A
7 Nick Doodeman A
2 Noah Fadiga A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
24 Stan Zoetebier K
16 Barry Lauwers K
13 Darryl Bäly V
12 Brian Plat V
15 Gerry Vlak M
20 Francesco Antonucci M
14 Nick Runderkamp M
18 Derry John Murkin A
19 Jelle Duin A
17 Martijn Kaars A
Voorbeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht

FC Volendam en FC Dordrecht treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 1 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 8
Winst FC Dordrecht 5
Gelijkspel 10
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 9e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Volendam - FC Dordrecht Opstelling FC Volendam Opstelling FC Dordrecht Live FC Volendam - FC Dordrecht Live FC Volendam - FC Dordrecht kijken FC Volendam - FC Dordrecht kijken Live FC Volendam - FC Dordrecht stream FC Volendam - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - FC Dordrecht Uitslag FC Volendam - FC Dordrecht Statistieken FC Volendam - FC Dordrecht Eerste Divisie 2019/2020 FC Volendam - FC Dordrecht wedden FC Volendam - FC Dordrecht gokken FC Volendam - FC Dordrecht Unibet