Nabeschouwing FC Volendam - Roda JC (4-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Roda JC (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Z. El Azzouzi, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vlak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van FC Volendam, waarmee N. Doodeman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Volendam in de 93e minuut, nadat M. Kaars de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Volendam.

LIVE FC Volendam - Roda JC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Z. El Azzouzi met assist van J. Vlak FC Volendam 1-0
29' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Vlak FC Volendam
38' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Vlak met assist van N. Doodeman FC Volendam 2-0
45' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman met assist van J. Veerman FC Volendam 3-0
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Ugbo voor M. Remans Roda JC Kerkrade
46' Wissel FC Volendam Wissel M. Betti voor N. Fadiga FC Volendam
68' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor D. J. Murkin FC Volendam
82' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor Z. El Azzouzi FC Volendam
93' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars met assist van N. Doodeman FC Volendam 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Roda JC
Opstellingen FC Volendam - Roda JC
De opstellingen van FC Volendam en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.