Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Excelsior (2-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Zaterdag 7 september 2019 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 7 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Excelsior (2-2)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Lieftink, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Excelsior kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Mendes Moreira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette A. Mendes Moreira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Go Ahead Eagles nadat A. Bannink in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Go Ahead Eagles - Excelsior 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. Lieftink Go Ahead Eagles 1-0
34' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor N. Abdat Go Ahead Eagles
46' Wissel Excelsior Wissel A. Mendes Moreira voor E. Omarsson Excelsior
47' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Mendes Moreira met assist van S. Horemans Excelsior 1-1
58' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Mendes Moreira met assist van R. Vloet Excelsior 1-2
66' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor T. Verhaar Excelsior
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Bannink voor G. Bosz Go Ahead Eagles
79' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. van der Meer Excelsior
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
85' Wissel Excelsior Wissel A. Valpoort voor J. Zwarts Excelsior
89' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Bannink Go Ahead Eagles 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Excelsior
Opstellingen Go Ahead Eagles - Excelsior
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Excelsior

Go Ahead Eagles en Excelsior treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 18 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 4
Winst Excelsior 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 10e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 4e plaats.