Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong PSV (3-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt MVV Maastricht het vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong PSV (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Jong PSV is geëindigd in een 3-1 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Vermijl van MVV Maastricht. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 43e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het A. van den Hurk die MVV Maastricht op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep MVV Maastricht via een goal van A. van den Hurk in de 71e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van MVV Maastricht, waarmee A. van den Hurk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 90 minuten deed C. Ngonge iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Jong PSV werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor MVV Maastricht.

LIVE MVV Maastricht - Jong PSV 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor A. van den Hurk MVV Maastricht
24' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Vermijl MVV Maastricht
42' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor T. Daverveld Jong PSV
43' Tweede gele kaart MVV Maastricht Tweede gele kaart voor M. Vermijl MVV Maastricht
46' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor T. Van Acker MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel Shermar Martina voor J. Schroijen MVV Maastricht
46' Wissel Jong PSV Wissel M. Kjølø voor Y. Vertessen Jong PSV
50' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk MVV Maastricht 1-0
54' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Gomes Jong PSV
69' Wissel Jong PSV Wissel O. Horváth voor R. Schoonbrood Jong PSV
71' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van J. Holtby MVV Maastricht 2-0
78' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor O. Horváth Jong PSV
89' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van Shermar Martina MVV Maastricht 3-0
90' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Ngonge met assist van O. Horváth Jong PSV 3-1
92' Wissel MVV Maastricht Wissel W. Balikwisha voor A. van den Hurk MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Jong PSV
Opstellingen MVV Maastricht - Jong PSV
De opstellingen van MVV Maastricht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Jong PSV

MVV Maastricht en Jong PSV treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 26 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 4 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor MVV Maastricht. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst MVV Maastricht 2
Winst Jong PSV 4
Gelijkspel 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 15e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 16e plaats.