Nabeschouwing Telstar - Jong AZ (3-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Telstar het zondag 22 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Jong AZ.

Via de Telstar - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong AZ (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 3-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Jacobs zette Telstar op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Jong AZ kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Reijnders, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette E. Tavsan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Telstar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 97 minuten werd de voorsprong voor Telstar vergroot nadat R. Kharchouch de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Telstar.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong AZ
3
1
LIVE Telstar - Jong AZ 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Eigen doelpunt Telstar Eigen doelpunt J. Jacobs Telstar 1-0
50' Wissel Telstar Wissel A. M. El Ouazzane voor S. van der Maaten Telstar
61' Wissel Jong AZ Wissel A. Fase voor R. Margaret Jong AZ
63' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders met assist van K. Goudmijn Jong AZ 1-1
64' Doelpunt Telstar Doelpunt E. Tavsan met assist van S. van Doorm Telstar 2-1
69' Wissel Jong AZ Wissel M. Savastano voor L. Bergsma Jong AZ
70' Wissel Jong AZ Wissel R. Lathouwers voor A. Fase Jong AZ
73' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor R. Lathouwers Jong AZ
79' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor E. Tavsan Telstar
84' Gele kaart Telstar Gele kaart voor I. Bronkhorst Telstar
89' Wissel Telstar Wissel R. el Yaakoubi voor S. Pattynama Telstar
97' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Kharchouch Telstar 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong AZ
Opstellingen Telstar - Jong AZ
De opstellingen van Telstar en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Telstar - Jong AZ

Telstar en Jong AZ treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 12 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Telstar 3
Winst Jong AZ 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 12e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 14e plaats.