Nabeschouwing Telstar - NEC (1-7) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 7 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Telstar het vrijdag 7 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de Telstar - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - NEC (1-7)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en NEC is geëindigd in een 1-7 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door O. ter Haar Romeny, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. Telstar kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Tavsan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette A. Musaba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor NEC vergroot nadat Z. Flemming de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat Z. Flemming namens NEC de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 66e minuut was het R. van Eijden van NEC wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van NEC viel in de 91e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van B. Benamar. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door NEC. Het was A. Sellouf die in de 92e minuut de stand op 1-7 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-7 eindstand in het voordeel van NEC.

LIVE Telstar - NEC 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny met assist van J. van Landschoot NEC 0-1
30' Doelpunt Telstar Doelpunt E. Tavsan met assist van R. Kharchouch Telstar 1-1
32' Doelpunt NEC Doelpunt A. Musaba met assist van Z. Flemming NEC 1-2
34' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming NEC 1-3
45' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming met assist van A. Musaba NEC 1-4
46' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor I. Bronkhorst Telstar
62' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor S. van Doorm Telstar
66' Doelpunt NEC Doelpunt R. van Eijden met assist van J. van Landschoot NEC 1-5
77' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor R. el Yaakoubi Telstar
77' Wissel NEC Wissel R. Wolters voor A. Musaba NEC
82' Wissel NEC Wissel A. Sellouf voor D. Proper NEC
83' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
86' Wissel NEC Wissel S. El Karouani voor O. ter Haar Romeny NEC
89' Gele kaart NEC Gele kaart voor S. El Karouani NEC
91' Eigen doelpunt NEC Eigen doelpunt B. Benamar NEC 1-6
92' Doelpunt NEC Doelpunt A. Sellouf NEC 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - NEC
Opstellingen Telstar - NEC
De opstellingen van Telstar en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Andries Jonker
Coach François Gesthuizen
Voorbeschouwing Telstar - NEC

Telstar en NEC treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 30 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 5 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Telstar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 1
Winst NEC 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 8e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 10e plaats.