Nabeschouwing Almere City - FC Emmen (4-1) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Maandag 2 mei 2016 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt Almere City het maandag 2 mei 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Emmen (4-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Almere City en FC Emmen is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kip. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Almere City dat via S. Ahannach dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. van Buuren dacht na 39 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Almere City via E. Boldewijn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Almere City via S. Ahannach de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - FC Emmen
4
1
LIVE Almere City - FC Emmen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip met assist van G. Salasiwa Almere City
24' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach Almere City
28' Gele kaart Almere City Gele kaart voor K. van Buuren Almere City
39' Eigen doelpunt FC Emmen Eigen doelpunt K. van Buuren FC Emmen
44' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor E. Danso FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel F. Olijve voor J. Kulhan FC Emmen
58' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor J. Streutker FC Emmen
59' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Oost Almere City
61' Gele kaart Almere City Gele kaart voor E. Boldewijn Almere City
71' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor P. van Amersfoort Almere City
75' Wissel FC Emmen Wissel R. Gyasi voor T. Overtoom FC Emmen
83' Doelpunt Almere City Doelpunt E. Boldewijn Almere City
83' Wissel FC Emmen Wissel M. Kolder voor R. ten Voorde FC Emmen
85' Wissel Almere City Wissel J. Vet voor P. Rosario Almere City
89' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach met assist van E. Boldewijn Almere City