Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (1-0) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Vrijdag 13 mei 2016 - 19:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt FC Eindhoven het vrijdag 13 mei 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de FC Eindhoven - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (1-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Eindhoven en NAC Breda is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Kastaneer. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - NAC Breda
1
0
LIVE FC Eindhoven - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Vandeputte FC Eindhoven
39' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. van den Hurk FC Eindhoven
42' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Caenepeel FC Eindhoven
43' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Duarte NAC Breda
71' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt G. Kastaneer met assist van J. Caenepeel FC Eindhoven
73' Wissel FC Eindhoven Wissel W. Vink voor J. Vandeputte FC Eindhoven
76' Wissel NAC Breda Wissel D. Naah voor U. Matič NAC Breda
78' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. De Wilde FC Eindhoven
86' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor E. Ünal NAC Breda
89' Wissel FC Eindhoven Wissel I. Rossen voor A. van den Hurk FC Eindhoven
93' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Koç voor J. Caenepeel FC Eindhoven