Nabeschouwing Almere City - Willem II (0-1) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Vrijdag 13 mei 2016 - 20:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt Almere City het vrijdag 13 mei 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Willem II (0-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Almere City en Willem II is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Falkenburg. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut kreeg D. Wuytens van Willem II voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Willem II de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Willem II
LIVE Almere City - Willem II 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Willem II Doelpunt E. Falkenburg met assist van Bruno Andrade Willem II
66' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Wuytens Willem II
68' Gele kaart Willem II Gele kaart voor E. Falkenburg Willem II
70' Wissel Willem II Wissel T. Ondaan voor G. Hupperts Willem II
73' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Ondaan Willem II
76' Wissel Willem II Wissel N. van der Velden voor Bruno Andrade Willem II
80' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor G. Salasiwa Almere City
89' Tweede gele kaart Willem II Tweede gele kaart voor D. Wuytens Willem II
89' Wissel Willem II Wissel R. Haemhouts voor E. Falkenburg Willem II
92' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Receveur Almere City