Nabeschouwing Willem II - NAC Breda (3-1) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Zondag 22 mei 2016 - 16:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt Willem II het zondag 22 mei 2016 om 16:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NAC Breda (3-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Willem II en NAC Breda is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Heerkens. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Willem II dat via E. Falkenburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Falkenburg dacht na 73 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde NAC Breda via D. Naah, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - NAC Breda
3
1
LIVE Willem II - NAC Breda 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Willem II Gele kaart voor L. Andersen Willem II
17' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Gorter NAC Breda
28' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Peters Willem II
40' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor S. Ars NAC Breda
43' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Pedro NAC Breda
47' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Heerkens met assist van R. Achenteh Willem II
50' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Wuytens Willem II
60' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor L. Duarte NAC Breda
68' Doelpunt Willem II Doelpunt E. Falkenburg met assist van J. Peters Willem II
70' Wissel NAC Breda Wissel D. Naah voor L. Pedro NAC Breda
73' Doelpunt Willem II Doelpunt E. Falkenburg met assist van R. Haemhouts Willem II
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Naah met assist van S. Ars NAC Breda
79' Wissel Willem II Wissel R. Braber voor R. Haemhouts Willem II
82' Wissel Willem II Wissel G. Joppen voor R. Achenteh Willem II
85' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor U. Matič NAC Breda
89' Wissel NAC Breda Wissel B. Robinson voor J. Suk NAC Breda
91' Wissel Willem II Wissel N. van der Velden voor G. Hupperts Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NAC Breda
Opstellingen Willem II - NAC Breda
De opstellingen van Willem II en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.