Nabeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (4-1) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Donderdag 19 mei 2016 - 19:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het donderdag 19 mei 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (4-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Wolters. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut moest T. van de Pavert van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest De Graafschap verder met een speler minder. S. Duits dacht na 29 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde De Graafschap via A. Bannink, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 45 minuten spelen wist Go Ahead Eagles via K. Teijsse de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde R. Wolters namens Go Ahead Eagles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - De Graafschap
4
1
LIVE Go Ahead Eagles - De Graafschap 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. Wolters met assist van E. van Overbeek Go Ahead Eagles
22' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor N. Will De Graafschap
28' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
29' Penalty Go Ahead Eagles Penalty S. Duits Go Ahead Eagles
30' Wissel De Graafschap Wissel B. Straalman voor P. Parzyszek De Graafschap
40' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. Bannink met assist van B. Smeets De Graafschap
45' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt K. Teijsse Go Ahead Eagles
52' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor K. Tarfi De Graafschap
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Daemen voor S. Duits Go Ahead Eagles
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. van Ewijk voor T. ten Den Go Ahead Eagles
67' Wissel De Graafschap Wissel K. Vida voor A. Bannink De Graafschap
72' Wissel De Graafschap Wissel J. Tesselaar voor T. Cicek De Graafschap
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Groenbast voor L. Lambooij Go Ahead Eagles
92' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. Wolters met assist van J. Groenbast Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - De Graafschap
Opstellingen Go Ahead Eagles - De Graafschap
De opstellingen van Go Ahead Eagles en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap

Go Ahead Eagles en De Graafschap treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 25 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 2 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.