Nabeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo (1-0) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Vrijdag 13 mei 2016 - 19:45 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 13 mei 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo (1-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Go Ahead Eagles en VVV Venlo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Rutten in de 86e minuut, waardoor VVV-Venlo met een man minder kwam te staan. In de 87e minuut was het Go Ahead Eagles dat via L. de Kogel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - VVV Venlo
Goals
1
0
LIVE Go Ahead Eagles - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. ten Den Go Ahead Eagles
49' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
51' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
53' Wissel Go Ahead Eagles Wissel E. van Overbeek voor D. Maatsen Go Ahead Eagles
55' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
81' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Resida voor T. Hunte VVV-Venlo
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Teijsse voor T. ten Den Go Ahead Eagles
84' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Resida VVV-Venlo
86' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
87' Penalty Go Ahead Eagles Penalty L. de Kogel Go Ahead Eagles
91' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Daemen voor S. Duits Go Ahead Eagles
90' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Haagen voor L. Resida VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - VVV Venlo
Opstellingen Go Ahead Eagles - VVV Venlo
De opstellingen van Go Ahead Eagles en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo

Go Ahead Eagles en VVV Venlo treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2015/2016.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Go Ahead Eagles - VVV Venlo Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling VVV Venlo Live Go Ahead Eagles - VVV Venlo Live Go Ahead Eagles - VVV Venlo kijken Go Ahead Eagles - VVV Venlo kijken Live Go Ahead Eagles - VVV Venlo stream Go Ahead Eagles - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo Uitslag Go Ahead Eagles - VVV Venlo Statistieken Go Ahead Eagles - VVV Venlo Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 Go Ahead Eagles - VVV Venlo wedden Go Ahead Eagles - VVV Venlo gokken Go Ahead Eagles - VVV Venlo Unibet