Nabeschouwing Ajax - Alkmaar Vrouwen (4-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 15 november 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 15 november 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Alkmaar Vrouwen (4-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en Alkmaar Vrouwen is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Koopman. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Ajax dat via A. van Seijst dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. De eerste goal werd in de 49e minuut gemaakt door M. van den Bighelaar waardoor Ajax met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. van den Bighelaar de voorsprong door in de 53e minuut de 2-0 te scoren voor Ajax. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee V. Pelova zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 87e minuut viel het vierde doelpunt voor Ajax nadat V. Lewerissa de bal in het doel wist te werken. In de 87e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was V. Lewerissa van Ajax die daarmee de stand op 4-0 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-0 eindstand in het voordeel van Ajax.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Alkmaar Vrouwen
Goals
4
0
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
22
2
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
142
92
Gevaarlijke aanvallen
131
54
Corners
8
0
LIVE Ajax - Alkmaar Vrouwen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Penalty Ajax Penalty S. Koopman Ajax
47' Doelpunt Ajax Doelpunt A. van Seijst Ajax
49' Doelpunt Ajax Doelpunt M. van den Bighelaar Ajax 1-0
53' Doelpunt Ajax Doelpunt M. van den Bighelaar Ajax 2-0
56' Wissel Ajax Wissel C. Dijkstra voor L. van der Most Ajax
63' Wissel Alkmaar W Wissel R. Beemsterboer voor K. van Velzen Alkmaar W
67' Wissel Ajax Wissel E. Bakker voor L. Vonkova Ajax
81' Wissel Ajax Wissel K. van de Westeringh voor M. van den Bighelaar Ajax
84' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Pelova Ajax 3-0
86' Wissel Alkmaar W Wissel N. Stoop voor C. Schouwstra Alkmaar W
87' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Lewerissa Ajax 4-0
87' Doelpunt Ajax Doelpunt V. Lewerissa Ajax 4-0
Opstellingen Ajax - Alkmaar Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - Alkmaar Vrouwen

Ajax en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Ajax en Alkmaar Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 2e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Ajax - Alkmaar Vrouwen Opstelling Ajax Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Ajax - Alkmaar Vrouwen Live Ajax - Alkmaar Vrouwen kijken Ajax - Alkmaar Vrouwen kijken Live Ajax - Alkmaar Vrouwen stream Ajax - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Ajax - Alkmaar Vrouwen Uitslag Ajax - Alkmaar Vrouwen Statistieken Ajax - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2019/2020 Ajax - Alkmaar Vrouwen wedden Ajax - Alkmaar Vrouwen gokken Ajax - Alkmaar Vrouwen Unibet