Nabeschouwing Ajax - PSV (1-4) || Eredivisie Vrouwen

Zondag 13 oktober 2019 - 14:30 uur

Ajax - PSV

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het zondag 13 oktober 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PSV (1-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en PSV is geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Smits, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. PSV vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Snoeijs op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Ajax de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. van Lunteren.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat K. Snoeijs de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist J. Smits namens PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken Ajax - PSV
Goals
1
4
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
167
121
Gevaarlijke aanvallen
89
67
Corners
2
6
LIVE Ajax - PSV 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 0-1
37' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 0-2
50' Doelpunt Ajax Doelpunt D. van Lunteren Ajax 1-2
75' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 1-3
78' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 1-4
Opstellingen Ajax - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - PSV

Ajax en PSV treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Ajax en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 3e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ajax - PSV Opstelling Ajax Opstelling PSV Live Ajax - PSV Live Ajax - PSV kijken Ajax - PSV kijken Live Ajax - PSV stream Ajax - PSV Fox Sports Nabeschouwing Ajax - PSV Uitslag Ajax - PSV Statistieken Ajax - PSV Eredivisie Vrouwen 2019/2020 Ajax - PSV wedden Ajax - PSV gokken Ajax - PSV Unibet