Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Zondag 17 november 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het zondag 17 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen PSV en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Hoekstra, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. PSV kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Snoeijs, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken PSV - SC Heerenveen
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
121
85
Gevaarlijke aanvallen
62
33
Corners
7
2
LIVE PSV - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 0-1
62' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 1-1
Opstellingen PSV - SC Heerenveen
De opstellingen van PSV en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - SC Heerenveen

PSV en SC Heerenveen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat PSV en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - SC Heerenveen Opstelling PSV Opstelling SC Heerenveen Live PSV - SC Heerenveen Live PSV - SC Heerenveen kijken PSV - SC Heerenveen kijken Live PSV - SC Heerenveen stream PSV - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen Uitslag PSV - SC Heerenveen Statistieken PSV - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2019/2020 PSV - SC Heerenveen wedden PSV - SC Heerenveen gokken PSV - SC Heerenveen Unibet