Nabeschouwing PSV - FC Twente (1-0) || Eredivisie Vrouwen 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2019/2020 neemt PSV het zondag 1 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Twente (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en FC Twente is geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Snoeijs, waarmee PSV W met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Twente dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van PSV.

LIVE PSV - FC Twente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt PSV W Doelpunt K. Snoeijs PSV W 1-0
69' Wissel PSV W Wissel K. Tillman voor N. Pattiwael PSV W
70' Wissel FC Twente W Wissel D. Vanmechelen voor S. Giesen FC Twente W
86' Wissel PSV W Wissel D. Bond-Flasza voor K. van Dooren PSV W
86' Wissel FC Twente W Wissel S. Ellouzi voor L. Darnoud FC Twente W
90' Wissel PSV W Wissel R. Cuschieri voor J. Kuijpers PSV W
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Twente
Opstellingen PSV - FC Twente
De opstellingen van PSV en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - FC Twente

PSV en FC Twente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 15 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 4 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor PSV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSV 1
Winst FC Twente 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.