Nabeschouwing FC Twente - Utrecht W (4-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt FC Twente het vrijdag 24 november 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Utrecht W.

Via de FC Twente - Utrecht W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Utrecht W (4-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en Utrecht W is onder leiding van scheidsrechter Vivian Peeters geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Ella Peddemors, waarmee FC Twente W met 1-0 de leiding nam. FC Twente W vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Liz Rijsbergen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Ilse van der Zanden zorgde ervoor dat FC Twente W in de 75e minuut op 3-0 kwam te staan.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Twente W in de 81e minuut, nadat Taylor Ziemer de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Twente.

LIVE FC Twente - Utrecht W 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Utrecht W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Twente W Doelpunt Ella Peddemors met assist van Caitlin Dijkstra FC Twente W 1-0
69' Wissel Utrecht W Wissel Tami Groenendijk voor Femke Prins Utrecht W
69' Wissel Utrecht W Wissel Judith Roosjen voor Dieke van Straten Utrecht W
72' Doelpunt FC Twente W Doelpunt Liz Rijsbergen met assist van Renate Jansen FC Twente W 2-0
73' Wissel FC Twente W Wissel Kim Everaerts voor Renate Jansen FC Twente W
75' Eigen doelpunt FC Twente W Eigen doelpunt Ilse van der Zanden FC Twente W 3-0
81' Doelpunt FC Twente W Doelpunt Taylor Ziemer met assist van Ella Peddemors FC Twente W 4-0
82' Wissel FC Twente W Wissel Anniek Smulders voor Gera op den Kelder FC Twente W
82' Wissel FC Twente W Wissel Sophie te Brake voor Danique van Ginkel FC Twente W
82' Wissel FC Twente W Wissel Danique Kerkdijk voor Marit Auée FC Twente W
82' Wissel Utrecht W Wissel Fieke Kroese voor Liz Rijsbergen Utrecht W
83' Wissel FC Twente W Wissel Elisha Kruize voor Lotje Annemarie de Keijzer FC Twente W
87' Wissel FC Twente W Wissel Suus Verdaasdonk voor Taylor Ziemer FC Twente W
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Utrecht W
Opstellingen FC Twente - Utrecht W
De opstellingen van FC Twente en Utrecht W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Utrecht W

FC Twente en Utrecht W treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vivian Peeters en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Utrecht W elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Winst FC Twente 0
Winst Utrecht W 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we Utrecht W terugvinden op de 2e plaats.