Nabeschouwing FC Emmen - FC Groningen (1-0) || Eredivisie

Woensdag 15 mei 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie neemt FC Emmen het woensdag 15 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Groningen (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Chacón, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Emmen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Emmen.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - FC Groningen
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
89
153
Gevaarlijke aanvallen
42
57
Passes
369
508
Overtredingen
7
8
Buitenspel
3
1
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE FC Emmen - FC Groningen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Chacón FC Emmen 1-0
43' Wissel FC Emmen Wissel A. Bannink voor J. Arias FC Emmen
52' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
60' Wissel FC Groningen Wissel A. Hrustic voor K. Sierhuis FC Groningen
62' Wissel FC Groningen Wissel M. El Hankouri voor T. Handwerker FC Groningen
74' Wissel FC Groningen Wissel T. Bruns voor T. van de Looi FC Groningen
75' Wissel FC Emmen Wissel D. Telgenkamp voor K. Scherpen FC Emmen
89' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor S. Braken FC Emmen
Opstellingen FC Emmen - FC Groningen
De opstellingen van FC Emmen en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dick Lukkien
Formatie 4-4-2
Coach Danny Buijs
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
16 Kevin Begois K
31 Jan Hoekstra K
21 Django Warmerdam V
12 Lars Kramer V
17 Ko Itakura V
20 Amir Absalem V
15 Thomas Bruns M
8 Iliass Bel Hassani M
23 Ajdin Hrustic M
22 Michael Breij A
14 Mohamed El Hankouri A
11 Jannik Pohl A
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Groningen

FC Emmen en FC Groningen treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en FC Groningen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst FC Groningen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 14e positie staat, terwijl we FC Groningen terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Emmen - FC Groningen Opstelling FC Emmen Opstelling FC Groningen Live FC Emmen - FC Groningen Live FC Emmen - FC Groningen kijken FC Emmen - FC Groningen kijken Live FC Emmen - FC Groningen stream FC Emmen - FC Groningen Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - FC Groningen Uitslag FC Emmen - FC Groningen Statistieken FC Emmen - FC Groningen Eredivisie 2018/2019 FC Emmen - FC Groningen wedden FC Emmen - FC Groningen gokken FC Emmen - FC Groningen Unibet