Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (1-1) || Eredivisie 2020/2021

Donderdag 13 mei 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2020/2021 neemt Heracles het donderdag 13 mei 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (1-1)

De Eredivisie 2020/2021 wedstrijd tussen Heracles en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door O. Kokcu, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Bakis in de 68e minuut zorgde er even later voor dat Heracles Almelo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Heracles - Feyenoord 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor G. Quagliata Heracles Almelo
51' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Bakis voor R. Vloet Heracles Almelo
64' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kokcu met assist van L. Sinisterra Feyenoord 0-1
68' Penalty Heracles Almelo Penalty S. Bakis Heracles Almelo 1-1
74' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Breukers voor K. Jakobsen Heracles Almelo
74' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor D. Burgzorg Heracles Almelo
77' Wissel Feyenoord Wissel R. Bozenik voor N. Jorgensen Feyenoord
78' Wissel Feyenoord Wissel M. Diemers voor L. Sinisterra Feyenoord
83' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Propper Heracles Almelo
85' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Diemers Feyenoord
85' Wissel Feyenoord Wissel J. C. Teixeira voor O. Kokcu Feyenoord
92' Wissel Feyenoord Wissel A. El Bouchataoui voor J. Toornstra Feyenoord
93' Wissel Heracles Almelo Wissel O. Kiomourtzoglou voor L. de la Torre Heracles Almelo
93' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Kutucu voor I. Azzaoui Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Feyenoord
Opstellingen Heracles - Feyenoord
De opstellingen van Heracles en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Frank Wormuth
Coach Dick Advocaat
Voorbeschouwing Heracles - Feyenoord

Heracles en Feyenoord treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 6 december 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 19 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Heracles. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Heracles 4
Winst Feyenoord 19
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 9e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 5e plaats.