Nabeschouwing Excelsior - Heracles (3-1) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 30 augustus 2014 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Excelsior het zaterdag 30 augustus 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de Excelsior - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Heracles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en Heracles is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Avdić. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Excelsior dat via J. Stans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Stans dacht na 48 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Excelsior via D. van Mieghem, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Heracles
3
1
LIVE Excelsior - Heracles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Avdić Heracles Almelo
31' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Zomer Heracles Almelo
32' Penalty Excelsior Penalty J. Stans Excelsior
39' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Koenders voor R. Zomer Heracles Almelo
43' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Stans Excelsior
48' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Stans met assist van K. van Diermen Excelsior
55' Wissel Excelsior Wissel B. Kuipers voor E. Brito Excelsior
56' Doelpunt Excelsior Doelpunt D. van Mieghem met assist van T. van Weert Excelsior
66' Wissel Excelsior Wissel N. Gouriye voor T. van Weert Excelsior
66' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bruns voor I. Bel Hassani Heracles Almelo
70' Wissel Heracles Almelo Wissel W. Weghorst voor D. Avdić Heracles Almelo
82' Wissel Excelsior Wissel K. Vermeulen voor J. Stans Excelsior
90' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Auassar Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Heracles
Opstellingen Excelsior - Heracles

Voorbeschouwing Excelsior - Heracles

Excelsior en Heracles treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 28 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 5 keer wist de ploeg van Excelsior te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.