Nabeschouwing Excelsior - RKC Waalwijk (1-0) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 29 oktober 2011 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt Excelsior het zaterdag 29 oktober 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de Excelsior - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - RKC Waalwijk (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en RKC Waalwijk is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van A. van Peppen. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut kreeg Guy Ramos van RKC Waalwijk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor RKC Waalwijk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 80e minuut moest RKC Waalwijk verder met een man minder nadat H. Drost een rode kaart had gekregen. Het lukte Excelsior in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - RKC Waalwijk
1
0
LIVE Excelsior - RKC Waalwijk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Excelsior Eigen doelpunt A. van Peppen Excelsior
33' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Guy Ramos RKC Waalwijk
35' Wissel RKC Waalwijk Wissel K. Fachtali voor A. Meijers RKC Waalwijk
38' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor A. van Peppen RKC Waalwijk
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Duits voor A. Auassar RKC Waalwijk
53' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor N. Nieveld Excelsior
64' Tweede gele kaart RKC Waalwijk Tweede gele kaart voor Guy Ramos RKC Waalwijk
71' Wissel Excelsior Wissel T. Vincken voor M. van Buren Excelsior
71' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Hout voor R. ten Voorde RKC Waalwijk
79' Wissel Excelsior Wissel T. Eekman voor L. van Steensel Excelsior
80' Rode kaart RKC Waalwijk Rode kaart voor H. Drost RKC Waalwijk
85' Wissel Excelsior Wissel J. Mattheij voor K. Jansen Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - RKC Waalwijk
Opstellingen Excelsior - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing Excelsior - RKC Waalwijk

Excelsior en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en RKC Waalwijk in de Eredivisie vond plaats op 14 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is RKC Waalwijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Excelsior te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.