Nabeschouwing Excelsior - SC Heerenveen (0-5) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 10 december 2011 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt Excelsior het zaterdag 10 december 2011 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de Excelsior - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - SC Heerenveen (0-5)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en SC Heerenveen is geëindigd in een 0-5 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het SC Heerenveen dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Dost dacht na 43 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde SC Heerenveen via B. Dost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist SC Heerenveen via B. Dost de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - SC Heerenveen
LIVE Excelsior - SC Heerenveen 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van O. Assaidi SC Heerenveen
18' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
43' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
46' Wissel Excelsior Wissel N. Lagouireh voor J. Broerse Excelsior
58' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Roorda voor V. Elm SC Heerenveen
66' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Dost met assist van L. Narsingh SC Heerenveen
66' Wissel Excelsior Wissel M. te Vrede voor L. van Steensel Excelsior
72' Wissel SC Heerenveen Wissel R. van La Parra voor O. Assaidi SC Heerenveen
77' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Kruiswijk voor R. Zomer SC Heerenveen
87' Wissel Excelsior Wissel J. Mattheij voor R. Alberg Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - SC Heerenveen
Opstellingen Excelsior - SC Heerenveen

Voorbeschouwing Excelsior - SC Heerenveen

Excelsior en SC Heerenveen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 2 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Excelsior te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.