Nabeschouwing Excelsior - Willem II (2-3) || Eredivisie 2014/2015

Zaterdag 14 maart 2015 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt Excelsior het zaterdag 14 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Excelsior - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Willem II (2-3)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en Willem II is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Haemhouts. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Excelsior dat via T. van Weert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Messaoud dacht na 65 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Willem II via B. Sahar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Excelsior via J. Stans de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Willem II
2
3
LIVE Excelsior - Willem II 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Haemhouts met assist van S. Armenteros Willem II
41' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor D. Bovenberg Excelsior
56' Wissel Excelsior Wissel D. van Mieghem voor A. Auassar Excelsior
57' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. van Weert met assist van L. Bruins Excelsior
65' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Messaoud met assist van R. Haemhouts Willem II
68' Wissel Willem II Wissel B. Sahar voor J. Cabral Willem II
72' Wissel Excelsior Wissel N. Gouriye voor J. Botaka Excelsior
83' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Messaoud Willem II
83' Wissel Excelsior Wissel K. Vermeulen voor J. Mattheij Excelsior
88' Wissel Willem II Wissel C. Vicento voor T. Ondaan Willem II
91' Doelpunt Willem II Doelpunt B. Sahar met assist van C. Vicento Willem II
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Stans Excelsior
93' Gele kaart Willem II Gele kaart voor K. Lamprou Willem II
90' Wissel Willem II Wissel R. Braber voor R. Haemhouts Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Willem II
Opstellingen Excelsior - Willem II

Voorbeschouwing Excelsior - Willem II

Excelsior en Willem II treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 22 november 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Excelsior als Willem II wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.