Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (1-1) || Eredivisie 2011/2012

Zondag 23 oktober 2011 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2011/2012 neemt FC Groningen het zondag 23 oktober 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (1-1)

De Eredivisie 2011/2012 wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 20e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van O. John. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het FC Groningen dat via Hyun-Jun Suk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Twente
Goals
1
1
LIVE FC Groningen - FC Twente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt FC Twente Doelpunt O. John met assist van L. de Jong FC Twente
46' Wissel FC Twente Wissel R. Bengtsson voor P. Wisgerhof FC Twente
46' Wissel FC Twente Wissel W. Janssen voor E. Bajrami FC Twente
56' Wissel FC Groningen Wissel Hyun-Jun Suk voor L. Bacuna FC Groningen
65' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Hyun-Jun Suk FC Groningen
67' Wissel FC Twente Wissel N. Chadli voor M. Janko FC Twente
77' Wissel FC Groningen Wissel T. Hiariej voor P. Andersson FC Groningen
81' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Twente
Opstellingen FC Groningen - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente

FC Groningen en FC Twente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 23 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 7 keer wist de ploeg van FC Groningen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Groningen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 2
Winst FC Twente 7
Gelijkspel 3
Totaal 12
Tags
FC Groningen - FC Twente Opstelling FC Groningen Opstelling FC Twente Live FC Groningen - FC Twente Live FC Groningen - FC Twente kijken FC Groningen - FC Twente kijken Live FC Groningen - FC Twente stream FC Groningen - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente Uitslag FC Groningen - FC Twente Statistieken FC Groningen - FC Twente Eredivisie 2011/2012 FC Groningen - FC Twente wedden FC Groningen - FC Twente gokken FC Groningen - FC Twente Unibet