Nabeschouwing FC Groningen - NAC Breda (1-0) || Eredivisie 2014/2015

Zondag 2 november 2014 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt FC Groningen het zondag 2 november 2014 om 16:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - NAC Breda (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en NAC Breda is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Chery. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - NAC Breda
1
0
LIVE FC Groningen - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Chery met assist van T. Hiariej FC Groningen
46' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Antonia FC Groningen
64' Wissel FC Groningen Wissel M. Mahi voor J. Antonia FC Groningen
73' Wissel NAC Breda Wissel K. Boateng voor J. de Kamps NAC Breda
76' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Amieux NAC Breda
79' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Tighadouini NAC Breda
81' Wissel FC Groningen Wissel A. Hagenauw voor D. Islamovic FC Groningen
85' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. van Bezooijen NAC Breda
87' Wissel NAC Breda Wissel I. Ssewankambo voor S. De Roover NAC Breda
93' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van der Weg NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - NAC Breda
Opstellingen FC Groningen - NAC Breda

Voorbeschouwing FC Groningen - NAC Breda

FC Groningen en NAC Breda treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 11 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.