Nabeschouwing Feyenoord - De Graafschap (4-0) || Eredivisie 2011/2012

Zaterdag 17 september 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2011/2012 neemt Feyenoord het zaterdag 17 september 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de Feyenoord - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - De Graafschap (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en De Graafschap is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Schaken. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut moest T. van de Pavert van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest De Graafschap verder met een speler minder. J. Guidetti dacht na 59 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Feyenoord via K. Leerdam, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Feyenoord via G. Fernandez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - De Graafschap
4
0
LIVE Feyenoord - De Graafschap 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Schaken Feyenoord
58' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
59' Penalty Feyenoord Penalty J. Guidetti Feyenoord
59' Wissel De Graafschap Wissel X. Abdula voor T. Evers De Graafschap
60' Wissel De Graafschap Wissel M. Nalbantoglu voor S. El Hassnaoui De Graafschap
62' Wissel Feyenoord Wissel Dani Fernández voor K. El Ahmadi Feyenoord
67' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. Leerdam met assist van J. Cabral Feyenoord
70' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Breinburg De Graafschap
72' Wissel Feyenoord Wissel R. van Haaren voor O. Bakkal Feyenoord
72' Wissel De Graafschap Wissel N. Sreckovic voor R. Poepon De Graafschap
76' Wissel Feyenoord Wissel G. Fernandez voor J. Guidetti Feyenoord
79' Penalty Feyenoord Penalty G. Fernandez R. van Haaren Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - De Graafschap
Opstellingen Feyenoord - De Graafschap

Voorbeschouwing Feyenoord - De Graafschap

Feyenoord en De Graafschap treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en De Graafschap in de Eredivisie vond plaats op 22 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl De Graafschap slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.